COCEMFE Barcelona nomenarà demà a l'Institut Desvern els ambaixadors de la ‘Declaració de Barcelona’ per impulsar l’accessibilitat universal

Imatge de la Declaració de Barcelona.
  • Data: 19 de maig
  • Hora: 12.00 hores
  • Lloc: Institut Desvern (Carrer Pont, 7, Sant Just Desvern)

Barcelona, 18 de maig de 2017.-  COCEMFE Barcelona nomenarà demà com a ambaixadors de la “Declaració de Barcelona: L’accessibilitat universal, una contribució al bé común” els esportistes Joaquín Inglada i Astrid Fina, el fotògraf Emilio Morenatti i el representant d’esportistes Ivan Corretja. Amb aquests nomenaments, l’entitat comptarà amb la participació altruista de persones compromeses ètica i socialment amb els valors de l’equitat i la justícia social per difondre la Declaració.

 

 L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a l’Institut Desvern i comptarà amb la presència de la presidenta de COCEMFE Barcelona, Pilar Díaz, de Joan Masrramon, administrador i cofundador de l’Institut Desvern i Joan Vélez i Segura, director tècnic i també cofundador de l’Institut.

Amb la Declaració, COCEMFE Barcelona s’ha sumat a les campanyes que  s'estan duent a terme aquest any  per conscienciar la societat de la importància d’assolir la plena accessibilitat dels productes, béns, entorns i serveis perquè les persones amb discapacitat puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

Fins ara, prop d'un centenar d'institucions, entre les quals s'hi troben l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els Ajuntaments de Barcelona, Santa Coloma i Gavà, i organitzacions del Tercer Sector com la Federació Catalana de Donants de Sang, Creu Roja a Catalunya, la Federació Catalana de Voluntariat Social i el Consell d'Associacions de Barcelona que representen centenars d'entitats i associacions de l'àmbit social, s'han sumat a la Declaració. Les persones o institucions interessades a signar-la, poden fer-ho en aquest enllaç.