Montserrat Pallarès, nova presidenta de COCEMFE Barcelona

Montse Pallarès, nova presidenta de COCEMFE Barcelona.
  • Des del passat 21 de juny, després de la ratificació de la Junta Directiva

 

(Barcelona, 2 de juliol de 2018)

Montserrat Pallarès Parellada és la nova presidenta de COCEMFE Barcelona després que la Junta Directiva extraordinària reunida el passat dia 21 de juny ratifiqués el seu nomenament per unanimitat.

 

Pallarès, que és presidenta de l'entitat Natura i Salut, de Castelldefels, ha assumit aquesta responsabilitat després del nomenament de Pilar Díaz López com a secretària d'Estat de Serveis Socials del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

 

A més del canvi relatiu a la Presidència de COCEMFE Barcelona, s'han produït altres canvis a la Junta Directiva que han quedat de la següent manera:

  • Vicepresidència: Enric Net, de Cordibaix
  • Secretaria: Rosa Casal, de l’Afanoc, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
  • Tresoreria: Carlos Lázaro, d’Amputats Sant Jordi
  • Vocalies: Blas Membrives, de l’Associació Catalana "LA LLAR" de l'Afectat d'Esclerosi Múltiple, Marta Canas, d’Amputats Sant Jordi, Bertrand de Five, de Fundación Adapta2, Javier Rojano, de CEMFIS i Agustín Gómez Miranda d’ATAM.

 

Montserrat Pallarès Parellada està al capdavant de la Presidència de Natura i Salut des del 2016. A més, des del passat 21 de juny, presideix la Federació d'entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret, COCEMFE que treballa i vetlla per l'exercici ple dels drets i la promoció de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica i de les seves famílies, en l'àmbit territorial de la província de Barcelona.