L'Ajuntament de Barcelona celebra el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat amb COEMFE Barcelona

  • El 3 de desembre, se celebra la jornada "El dret a l’autonomia personal en temps  de coronavirus".
  • Organitza l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) amb la col·laboració de la Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica (COCEMFE) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El dijous 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, COCEMFE Barcelona us convida a seguir la jornada "El dret a l’autonomia personal en temps  de coronavirus", un espai de conferències i reflexió sobre l’impacte de la Covid-19 i el paper de la tecnologia al servei dels drets en les persones amb discapacitat amb la intervenció de persones expertes procedents del món associatiu, universitari i de l’administració. La sessió es podrà seguir de manera virtual.

Montserrat Pallarès, presidenta de COCEMFE Barcelona, serà l'encarregada de fer la benvinguda a l'acte, juntament amb Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta jornada es presentarà la Càtedra d’Autonomia Personal i Salut Digital de la Universitat Oberta de Catalunya i COCEMFE Barcelona, així com l'estudi  “L’impacte de la COVID19 en les persones amb discapacitat i malalties cròniques”, que elabora l'Observatori de la discapacitat Física de COCEMFE.

Per a incriure's en l'acte, cal ompli aquest formulari.

Veure el programa de l'acte.