Iniciem la col·laboració amb Mediaticum per impulsar la innovació social a Twitter

Pilar Díaz, presidenta de COCEMFE i Ricardo Cañabate al moment de signar el conveni de colaboració a la seu de COCEMFE.
  • Suport en xarxes socials, realització d'activitats de formació i difusió mútua d'esdeveniments, activitats incloses en el conveni de col·laboració signat divendres passat.

 

 

Barcelona, 7 de juny de 2017.- Acabem de signar un conveni de col·laboració amb Ricardo Cañabate, Community Manager, speaker & CEO del blog 'mediaticum' i del programa TICproquo, així com expert en Twitter i estratègia aplicada a mitjans socials, amb la finalitat de sumar esforços per establir accions que afavoreixin i incrementin el benefici mutu.

 

Gràcies al conveni, signat la setmana passada per la  Pilar Díaz, presidenta de COCEMFE, i en Ricardo Cañabate, ens ajudarem mútuament en la promoció d'assumptes relacionats amb la innovació social.

L'objectiu és aprofitar al màxim les nostres potencialitats, sobretot pel que respecta a l'ús de les xarxes socials, la realització d'activitats de formació i la difusió d'esdeveniments organitzats per alguna de les dues parts.

Fruit d'aquesta col·laboració, ja s'ha organitzat el primer taller que impartirà Ricardo Cañabate al personal de COCEMFE Barcelona titulat ‘TWITTER para starters i pro's, que se celebrarà el pròxim dia 19 al matí a la seu de l'entitat.