COCEMFE et convida al curs sobre Accessibilitat Universal

  • Per a tècnics de l'AMB i de les entitats de COCEMFE Barcelona.
  • Curs disponible online a partir del 25 de gener de 2021.

La Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona, juntament amb l'associació NATSAL, durà a terme un curs online sobre “Accessibilitat universal per a tècnics de l’Administració Pública” a partir del dilluns 25 de gener. La formació està enmarcada dins del conveni de col·laboració que la Federació té amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, per dur a terme conjuntament accions per a la promoció de l’autonomia personal i pels drets de les persones amb discapacitat als municipis de l’ÀMB.

Aquest curs ha estat possible gràcies al compromís de COCEMFE i la implicació del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, la Fundación ONCE, Cocemfe Catalunya, Cocemfe Barcelona i l'entitat NATSAL membre de Cocemfe Barcelona.

La formació té com a propòsit conscienciar i formar el personal de l’Administració Pública sobre els plans d’accessibilitat universal i els aspectes bàsics del marc normatiu que afecten a la labor professional dels  tècnics de l’Administració en matèria d’accessibilitat, així com altres aspectes sobre drets i discapacitat, comunicació accessible o autonomia personal, entre d’altres. També es tractarà la incidència transversal dels  ODS en matèria de planificació sostenible.

El curs també està adreçat als tècnics de les entitats de COCEMFE BARCELONA que vulguin millorar el seu coneixement al respecte. 

La formació consta de cinc mòduls d’una durada de cinc hores lectives cadascun més unes altres cinc de dedicació a l’estudi per part de cada alumne. Al finalitzar el curs es lliurarà un diploma a tot l’alumnat que acrediti un bon aprofitament del mateix. Les inscripcions es realitzen a través d'aquest enllaç.

Curs Accessibilitat universal per a tècnics de l’Administració Pública

Durada: 30 hores.

Preu: 50€ per als tècnics de l’AMB i de llurs municipis. Gratuït per als tècnics de les entitats de COCEMFE BARCELONA.

Inscriure's

Descarregar programa

Per a més informació: formacio@natsal.org