COCEMFE Barcelona promou l’apoderament i la inclusió de les dones amb discapacitat en la Fira Discapacitat i Ocupació de Disjob

Cristina Bortolotti, tècnica d'Igualtat del Programa d'Apoderament i Activació per a la Feina de Dones amb Discapacitat Física i Orgànica de COCEMFE Catalunya i Montserrat Pallarès, presidenta de COCEMFE Catalunya.
  • Les activitats de COCEMFE Barcelona tindran lloc demà, dia 4, i començaran amb la conferència “Dones amb discapacitat i ocupació: dret a l'autonomia personal”, que impartiran Montserrat Pallarès, presidenta de COCEMFE Barcelona, i Cristina Bortolotti, tècnica d'Igualtat, i continuarà amb una taula rodona.

 

Barcelona, 3 de  juny de 2019.- Per primera vegada, COCEMFE Barcelona participarà en la Fira Discapacitat i Ocupació de Disjob.com organitzant un parell d'activitats per promoure l'apoderament i la inclusió laboral de les dones amb discapacitat. La Fira, que es troba a la seva setena edició, se celebrarà demà i demà passat al recinte de Les Drassanes Reials de Barcelona.

Les activitats de COCEMFE Barcelona tindran lloc demà, dia 4, i començaran amb  la conferència “Dones amb discapacitat i ocupació: dret a l'autonomia personal”, que impartiran Montserrat Pallarès, presidenta de COCEMFE Barcelona, i Cristina Bortolotti, tècnica d'Igualtat.

La presidenta de COCEMFE Barcelona serà l'encarregada d'explicar el marc general de la conferència, mentre que Cristina Bortolotti explicarà el Programa d'Apoderament i Activació per a l'Ocupació de Dones amb Discapacitat Física i Orgànica de COCEMFE Catalunya. Aquest programa és una iniciativa sorgida d'un conveni de col·laboració entre ”la Caixa” i la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE, amb l'objectiu fomentar l'apoderament i potenciar la integració sociolaboral de les dones amb discapacitat.

A partir de les 12.30 hores i fins a les dues de la tarda, Montserrat Pallarès també moderarà una taula rodona que donarà continuïtat a la conferència. En aquest espai participaran Jordi Cerezuela, director d’Ibermutua Catalunya, Balears i Aragó, David Pradal, vocal de la Junta Directiva de Cordibaix, Montserrat García, directora de RH de DKV Integralia, i Emília Pallàs, directora executiva de Desenvolupament Econòmic de Proximitat de Barcelona Activa.  

La 7a Edició d’aquesta fira s'espera que sigui un rècord tant d'assistència de candidats com de representants d'empreses líders amb nombroses vacants laborals disposades a ser cobertes pels mateixos assistents a la Fira, els quals es posaran en contacte directe amb els departaments de Recursos Humans.

A més de les nostres activitats, al llarg dels dos dies de durada de l'esdeveniment, es realitzaran diferents activitats i workshops destinats a desenvolupar el potencial dels candidats assistents a l'esdeveniment i en el cas de les empreses a millorar les tècniques de contractació i detecció del talent de les persones amb discapacitat.