Montserrat Pallarès moderarà la taula social al Barcelona Woman Acceleration

  • Begoña Lasagabaster, Jesús Hernández i Miguel Lorente seran els ponents del debat BSOCIAL.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona organitza unes jornades digitals sobre diferents temes que tenen l’objectiu d’accelerar i dinamitzar la igualtat de gènere per ajudar a aconseguir la participació plena i la igualtat d'oportunitats de la dona en el sector industrial a escala local i global.

Durant els dies 3, 4 i 5 de març es portarà a terme el Barcelona Women Acceleration (BWA) amb nou taules de debat en les que participaran un total de 50 speakers amb perfils molt diversos i referents de diferents sectors d'activitat. Sempre sota el paraigües de la igualtat de gènere, també es tractaran temàtiques diferents com la forma d'aconseguir més presència femenina en carreres tècniques, la recerca d'accions per afavorir la presència de la dona en la nova economia o el camí cap a un progrés en matèria de justícia social o equitat, en el marc de l'Agenda 2030 de l'ONU.

COCEMFE Barcelona està molt implicada en l’organització d’aquest acte, especialment en la taula BSOCIAL, que estarà moderada per la presidenta de l’entitat, Montserrat Pallarès. En aquesta sessió, que tindrà lloc el dia 5 de març a les 10 del matí, participaran Jesús Hernández, director d’Accessibilitat i Innovació de la Fundació ONCE; Miguel Lorente, assesor del cicerectorat d’Igualtat, Sostenibilitat i Inclusió de la Universitat de Granada; i Begoña Lasagabaster, directora de l’Oficina d’ONU Dones a Tunísia i Líbia.

Les jornades tindran lloc als platós d’RTVE a Sant Cugat del Vallès i es podran seguir en directe per streaming.

Tags: