FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: HORT URBÀ, HERBES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: HORT URBÀ, HERBES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

A partir de l’11 de març

La Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona, amb la col·laboració de CEMFIS i el suport del Fons Social Europeu, el Ministeri d’Educació i Formació Professional, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, iniciarà, properament, el curs  “Hort urbà, herbes aromàtiques i medicinals”.

Els horts urbans no estan pensats per a obtenir grans produccions comercialitzables. Un hort urbà és un sistema de cultiu pensat per a poder produir hortalises, plantes aromàtiques o medicinals en petites quantitats i per a ús propi. La producció en un hort urbà té l’avantatge que és totalment ecològica perquè no s’utilitzen adobs químics ni insecticides i els productes que n’obtenim són frescos i de la màxima qualitat.

En aquest curs aprendràs a crear el teu propi hort urbà i a conrear plantes aromàtiques i medicinals, a la vegada que coneixeràs quines aplicacions tenen. En acabar les hores de formació, tindràs coneixements suficients relacionats amb el disseny, la planificació i el manteniment d’un hort urbà, així com aquells relacionats amb les principals herbes aromàtiques i les plantes medicinals com ara la cua de cavall, la camamilla o l’espígol entre d’altres.

La formació es durà a terme, a partir del proper 11 de març, en horari de matins al Centre de Recursos per a Dones, la CIBA, de Santa Coloma de Gramenet.

Les places són limitades. Informa-te’n i formalitza la teva inscripció el més aviat possible enviant un correu electrònic a:

[email protected] o bé trucant al telèfon: 683 183 180

No deixis passar aquesta oportunitat!