Els processos col·laboratius tenen un propòsit superior: “el bé comú”

CERMI

Dimarts 31 maig 2016

En el marc de les Jornadas sobre Colaboración Inter-Asociativa del CERMI celebrades a Madrid els dies 31 i 1 de juny, la directora de l’Observatori de la Discapacitat Física, M. Pilar Díaz, en qualitat de vicepresidenta quarta del Cocarmi ha participat en representació de les persones amb discapacitat de Catalunya.

La benvinguda i presentació de la jornada ha estat a càrrec de Luis Cayo Pérez, president del Cermi, que no ha perdut l’ocasió per afirmar que els processos col.laboratius tenen un propòsit superior: “el bé comú” i que cal treballar activament per potenciar una “cultura col.laborativa” des d’una perspectiva transversal, convergint valors comuns com la dignitat, l’empoderament, la vida digna i els drets de les persones amb discapacitat.

Associacions i entitats, independentment del tipus de discapacitat que representin, han de col·laborar per sumar capacitats i entre totes caminar cap a un món més accessible i respectuós on els drets de les persones amb discapacitat, no es vegin vulnerats. Cal unir esforços per impulsar una transformació social i millorar la qualitat de la vida de tot el col·lectiu.