El 26 de setembre i 3 d'octubre celebrem sessions obertes a totes les entitats de tot tipus de discapacitat per a la creació d'una guia de comerç accessible a l'AMB

El 26 de setembre i 3 d'octubre celebrem sessions obertes a totes les entitats de tot tipus de discapacitat per a la creació d'una guia de comerç accessible a l'AMB
  • Realitzarem dues trobades el 26 de setembre a les 16h i el 3 d’octubre a les 11h per recollir el màxim d'aportacions d’entitats de tot tipus de discapacitat per confeccionar una guia sobre comerç accessible per als municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
  • També existeix la possibilitat d'enviar les aportacions via correu electrònic a l'adreça [email protected]

 

En el marc del conveni de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i COCEMFE Barcelona, estem col·laborant per confeccionar una guia sobre comerç accessible per a tots els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

La proposta de guia del comerç pretén ser una eina útil per al comerç de proximitat, ja que moltes vegades aquests establiments tenen més dificultats per conèixer i dur a terme les mesures necessàries per adaptar les seves instal·lacions i fer-les accessibles per a totes les persones. El propòsit de COCEMFE Barcelona és que tingui un doble objectiu: d'una banda que sigui un producte que serveixi per a la divulgació i sensibilització sobre les necessitats de les persones amb discapacitat i d'altra que sigui una eina pràctica a la qual puguin recórrer els comerciants a l'hora de fer una reforma en el seu establiment.

 

Amb aquesta finalitat, la guia vol recollir les sensibilitats del màxim nombre d'entitats de tot tipus de discapacitat i, per tant, que tingui una visió el més ample possible. I és per això que la convocatòria està oberta a la participació de tothom.

 

A tal efecte, realitzarem dues trobades amb la finalitat que els participants puguin anar-hi segons la seva disponibilitat; la durada màxima de la jornada serà de dues hores:

 

- Dimarts 26 de setembre a les 16.00 h

- Dimarts 3 d'octubre a les 11.00 h

També existeix la possibilitat d'enviar les aportacions via correu electrònic a l'adreça [email protected]

 

Les places són limitades i serà per rigorós ordre d'inscripció. Es demana confirmar l'assistència com més aviat millor a [email protected] o al telèfon 933.011.565