COCEMFE Barcelona I COCEMFE animen a les empreses a complir el #PropósitoInclusión amb les persones amb discapacitat

 

Quan parlem de “inclusió” en les empreses, una sèrie d'imatges ens venen al capdavant: dones en llocs de direcció, persones de diferents orígens treballant juntes, empreses compromeses amb la diversitat, campanyes publicitàries que visibilitzen persones i famílies no normatives… En definitiva, imatges d'una realitat empresarial cada vegada més inclusiva i diversa. Una bona notícia per a la societat i les organitzacions.

 

No obstant això, les persones amb discapacitat moltes vegades no semblen estar tan presents en aquesta imatge de “inclusió” de la qual tant es parla. En les últimes dècades sí s'ha avançat en la incorporació del nostre grup social en les empreses i els seus propòsits, però, fins que no formem part del concepte de “inclusió” que maneja tota la societat, no veurem garantits efectivament els nostres drets.

 

 

Amb la campanya #PropósitoInclusión, desde COCEMFE Barcelona i COCEMFE (Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica) hem volgut mostrar la veritable inclusió que hem d'aconseguir, aquella que implica persones de divers gènere, origen i identitat, amb o sense discapacitat. Gràcies al compromís de les empreses que inclouen aquesta realitat en el seu propòsit i als Centres Especials d'Ús d'Iniciativa Social (CEEIS), cada vegada estem més prop d'aconseguir aquest #PropósitoInclusión.

A més, si la teva empresa vol comprometre's a complir aquest #PropósitoInclusión, podeu en xarxes socials visibilitzar-ho unint el vostre logo a la campanya amb aquesta plantilla de Canva per a Facebook, Instagram i Twitter, imprimint i repartint aquests fulls volants o pegant en les vostres oficines aquests cartells.

Gràcies per implicar-te!