COCEMFE BARCELONA AMPLIA LA CAMPANYA SOBRE LA DISCAPACITAT ORGÀNICA FINS A FINALS D’ANY

Donat l’interès de les entitats federades, COCEMFE Barcelona ampliarà la campanya sobre la Discapacitat Orgànica fins al mes de desembre de 2022 amb materials propis i amb el suport de TMB.

A través d’infografies i càpsules de testimonis en primera persona de persones amb discapacitat orgànica, així com d’entrevistes a metges de renom que tracten les malalties que generen aquest tipus de discapacitat, la Federació vol sensibilitzar la ciutadania, les administracions, el Govern, professionals de la salut i tots els sectors de la societat en general, perquè obrin els ulls davant d’una discapacitat “invisible”, que fa que les persones que le pateixen sentin que no existeixen per al sistema.

La discapacitat orgànica desenvolupa amb molt de dolor, fatiga, canvis de temperatura, suors o febre entre més de 90 símptomes. Sovint, molts òrgans del cos es veuen afectats, al cap dels anys, pels efectes secundaris de la pròpia medicació, cosa que fa que, les persones que la pateixen, en comptes de millorar, vagin pitjorant al llarg del seu cicle de vida. Les dones són les més afectades per aquest tipus de discapacitat.

Per això COCEMFE Barcelona considera prioritari continuar amb la campanya que serà difosa a través de les xarxes socials de la Federació i de les entitats federades. Tanmateix, es preveu que entre els mesos de novembre-desembre TMB faci difusió de la campanya en diferents espais del transport públic de Barcelona.

Properament compartirem materials i ampliarem informació.