JORNADA "FEM VISIBLE ALLÒ INVISIBLE" A CAMBRILS

JORNADA "FEM VISIBLE ALLÒ INVISIBLE" A CAMBRILS
Data: 
12/05/2023 (Tot el dia)

El divendres, 12 de maig, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica/Encefalomielitis Miàlgica, i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (#SQM #EHS), l'@hospitalcambrils i l'ACAF organitzem la una jornada especial per donar VISIBILITAT a les malalties i per donar a conèixer els recursos comunitaris del municipi de Cambrils.

La jornada serà possible mercès a la col·laboració de l'@ajcambrils, del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, @creuroja Cambrils, @remcambrils@ventdestrop, Associació Cultural de Dones L'Alba, Associació de Dones de Cambrils - Amunt, @crit_digital, Meditació Activa i @centresalutholos, que han col·laborat i organitzat tot un seguit d'activitats que es realitzaran durant tot el dia, aptes i adaptades a diferents tipus de participants.

Podeu veure tot el programa d'activitats a les imatges.

RECORDA: 12 de maig, durant tot el dia. Una bona ocasió per conèixer aquest bonic municipi de la costa de #Tarragona i participar de les interessants activitats proposades.

Moltes gràcies a les precioses il·lustracions de @dartdavid i de @nurimarine que omplen de color el grafisme del programa. I sobretot a la dedicació, interès i sensibilitat de la Dra. Jéssica Moreno ?

#DiaMundialFM_SFCem #CatalunyadeBlau
#ACAF #Cambrils #NouEspai #solidaritat #VISIBILITAT