Final de la Supercopa Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes, per iniciativa d’ ENTRETOTS PENEDÈS en col•laboració amb la FCEDF

L’associació ENTRETOTS PENEDES en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) porta de nou l’esport adaptat a l’Alt Penedès

En el marc de les activitats del Programa VILAFRANCA CAPITAL CULTURA CATALANA 2015, diumenge es va portar a terme al poliesportiu Municipal de Vilafranca del Penedès, la Final de la Supercopa Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes. Aquest esdeveniment va tenir lloc a la comarca per iniciativa de l’associació de persones amb discapacitat física ENTRETOTS PENEDES en col·laboració de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

La final se la disputaven l’equip del Girona FC-Mifas Esplais i el CE Global Bàsquet de Sabadell, que va ser el guanyador. Durant tot el partit i es va poder gaudir d’un joc intens i de molta qualitat.

Les copes de campió i sotscampió van ser entregades per regidor/tinent d’alcalde i Responsable de l’ara de serveis a les persones de l’Ajuntament de Vilafranca, Sr. Ramon Zaballa i per la presidenta d’ENTRETOTS PENEDES, Carme Garrido, respectivament i es va comptar amb l’assistència del president de la FCEDF, Josep Giménez.

Així també, va tenir lloc una jornada de promoció de l’esport adaptat per part de la pròpia Federació Catalana d’Esport adaptat, en la que els assistents varen poder practicar tres de les 18 disciplines esportives de las que disposa la Federació, en aquesta ocasió varem ser el Bàsquet en cadira de rodes, Boccia i Hambike.

Imatge FCEDF