Concert de Gospelians de Girona

Data: 
11/12/2022 (Tot el dia)
Hora: 
19:00h
Lloc: 
Centre Cultural La Mercè (Pujada de la Mercè, 12. Girona).

Els beneficis del concert es destinaran al projecte Connecta’t que la Fundació CorAvant duu a terme als hospitals de referència donant suport a persones amb malalties cardíaques i a les seves famílies. El moment del diagnòstic, l’estada a l’hospital i l’arribada a casa són moments crítics que poden fer por, crear incertesa i molt malestar, no sols de qui els viu en primera persona, sinó també del seu entorn més pròxim. Una bona gestió emocional des del mateix moment en què es rep el diagnòstic és important per a poder afrontar tot el procés i els canvis que es derivin de la millor forma.

La realització d’aquest concert és possible gràcies a la implicació del nostre soci Cristian Giró, que és qui ens ha posat en contacte amb la directora del cor Karol Green.

Sota la direcció de Karol GreenGospelians de Girona és un cor de gòspel nascut el 2006 format per una cinquantena de veus d’edats molt diferents i d’arreu de les comarques gironines unides per una mateixa passió: cantar amb l’ànima i compartir l’experiència de la música gòspel. El cor està acompanyat per grans instrumentistes al teclat, la guitarra, el baix i la percussió, i ofereix al públic experiències musicals de qualitat amb l’objectiu de seguir impulsant l’art com a eina d’empoderament, inclusió i cohesió social. .

Han tocat arreu de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, a festivals tan coneguts com el Black Music Festival, Girona A Capella o el Festival de Jazz d’Albacete.  També van participar en el programa de TV3 “Oh happy day”.


➡️ Compra la teva entrada solidària al següent l'enllaç: https://entradium.com/ca/events/concert-de-tot-cor-per-les-persones-que-...

AACIC treballen conjuntament en el territori català amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb cardiopatia congènita. La Fundació s’encarrega dels serveis d’atenció directa i l’Associació es centra en el desenvolupament i execució de projectes de voluntariat, participació i sensibilització vers les cardiopaties congènites.