S'obre el registre per assistir a l'I Congrés sobre el dret a l'autonomia personal promogut per COCEMFE

  • Donada la transcendència científica i social del programa, aquest Congrés serà el punt de partida per a una nova etapa en el dret a l'autonomia personal. 
  • Durant aquestes dues jornades, s'abordaran l'autonomia personal a través de quatre eixos de treball: la garantia dels drets al llarg del cicle vital; la tecnologia per a millorar la qualitat de vida, l'apoderament i la participació; la ciutat com a espai de convivència i les dades col·lectives com a eina de transformació social. 
  • Registra't aquí: http://ow.ly/jGrY30onrsn

 

 

Barcelona, 9 d'abril de 2019.- 

Des d'avui ja es poden realitzar les inscripcions per assistir al “I Congrés sobre el dret a l'autonomia personal. Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat” que se celebrarà a Barcelona els dies 21 i 22 d'octubre. El registre està obert en la pàgina web del congrés,  https://www.autonomiapersonal.org/ca/congreso/inscripcion/  a la pestanya d'inscripció on s'accedeix a aquest formulari. 

El congrés, organitzat per COCEMFE en col·laboració amb COCEMFE Catalunya, abordarà des de totes les vesanes el dret de totes les persones amb discapacitat física i orgànica a exercir la seva autonomia personal per fer efectiva la seva plena integració en la societat i en les mateixes condicions d'igualtat que la resta de la ciutadania.

L'objectiu que s'ha marcat l'organització és que totes les persones puguin desenvolupar-se i dur a terme amb llibertat, i en igualtat de condicions, les decisions de la seva vida, fomentant la inclusió social i l'autonomia personal durant tot el seu cicle vital, des de la infància a la maduresa.

Les sessions del Congrés s'articularan al voltant de quatre grans eixos que són: 

•           La garantia dels drets al llarg del cicle de vida

•           La tecnologia per millorar la qualitat de vida. De les TIC a les TEP

•           La ciutat com a espai de vida i convivència

•           Les dades col·lectives com a eina de transformació social

El programa comptarà amb personalitats de reconegut prestigi entre les quals es troben Ángel Gil, assessor en qüestions socials de la discapacitat de l’Institut Guttmann, Julio Herrero, Cap de Secció de l'Àrea de Reproducció Assistida, Ginecologia i Endocrinologia de l'Hospital Vall d’Hebron i Manuel Armayones, director de Desenvolupament del e-Health Center de la Universitat Oberta de Catalunya i un dels cinquanta líders europeus en l'àmbit de la salut i les noves tecnologies (HIMSS Future 50), que a més és el director científic del Congrés.

Donada la transcendència científica i social del programa, aquest Congrés tindrà gran interès per a entitats socials, administracions i empreses, i serà el punt de partida per a una nova etapa en el dret a l'autonomia personal. T'esperem!

Registra’t aquí!