Frederic Crespo, d’Step by Step, nou secretari de COCEMFE Barcelona

  • El canvi es produeix per la jubilació de la fins ara secretària, Rosa Casals. Narcís Serrats, d’AFANOC, entra com a vocal.

Davant la imminent jubilació de la secretària en cap Rosa Casals, de l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), la Junta Directiva de COCEMFE Barcelona ha acordat a la reunió celebrada l’1 de febrer que el president de la fundació Step by Step, Frederic Crespo, fins ara vocal de la junta, serà qui assumeixi a la vacant de secretaria. Així mateix, Narcís Serrats, gerent d’AFANOC, serà el nou vocal.

Tal com s’estableix als estatuts de COCEMFE Barcelona, la Junta Directiva té potestat per nomenar temporalment una persona de substitució en cas que hi hagi una vacant, com és el cas. Aquesta decisió haurà de ser ratificada per l’Assemblea General.

Des de COCEMFE Barcelona volem donar les gràcies a la nostra companya Rosa Casals per tots aquests anys al nostre costat i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa de la vida. També volem felicitar el Frederic Crespo i el Narcís Serrats pels seus nous nomenaments i animar-los a seguir ferms en endavant.