'España Directo' de TVE es fa ressò de l'estudi sobre les dones amb discapacitat de CEMUDIS

Estudi Dona i discapacitat CEMUDIS TVE
  • El programa d'actualitat de les tardes de TVE va explicar en què consisteix l'estudi de CEMUDIS
  • "Volem saber amb quines dificultats es troben aquestes dones en el seu dia a dia per a poder trencar am la doble bretxa que tenen tant pel fet de ser dones com pel de tenir algun tipus de discapacitat", va explicar Laura Martí.

El programa 'España Directo' de TVE va dedicar un espai del programa a parlar de l'estudi sobre la situació social i laboral de les dones amb sicapacitat a Espanya que està elaborant CEMUDIS amb el suport de COCEMFE, Fundación ONCE i el Ministeri de Sanitat.

En el reportatge, emès el dia 17 de setembre, Laura Martí, Tècnica d’investigació social de CEMUDIS, va explicar els objectius de l'estudi, que vol conèixer l’origen i les causes de discriminació interseccional que pateixen les dones amb discapacitat per tal de poder treballar en la solució d’aquesta problemàtica, dissenyant programes i serveis que responguin a les seves necessitats, el que permetrà millorar i promoure la seva inclusió, l’autonomia personal i l’exercici dels seus drets i, per tant, fomentar una millora de la seva qualitat de vida.

"Volem saber amb quines dificultats es troben aquestes dones en el seu dia a dia per a poder trencar am la doble bretxa que tenen tant pel fet de ser dones com pel de tenir algun tipus de discapacitat", va explicar Laura Martí. També es va detallar en què consisteix l'enquesta online, que pregunta sobre qüestions de l'àmbit tant social com laboral d'aquestes persones  i que la pot respondre qualsevol dona amb discapacitat d'entre 16 i 65 anys.

 

 

Tags: