El Consell de la Dona de la Zona Franca creix amb quatre noves membres

  • SEAT, Parc Logístic, Aigües de Barcelona i Quimidroga s'incorporen a l'organisme, del que forma part COCEMFE Barcelona.
  • Sara Berbel, gerent de l’Ajuntament de Barcelona, ha ofert una conferència sobre l’aportació de talent de les dones en llocs de direcció.

El Consell de la Dona de la Zona Franca de Barcelona ha celebrat una reunió en què Sara Berbel, gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona, ha ofert una conferència sobre l'aportació de talent de les dones directives en les organitzacions, basant-se en la seva experiència.

Després d'un breu col·loqui entre les conselleres, s'han anunciat quatre noves incorporacions: Anabel Andion, gerent del centre de prototips de SEATItziar Arretxaga, representant de Parc LogísticRebeca Martín, directora de RRHH per Aigües de Barcelona; i Maria López, directora de comunicació i de RRII per Quimidroga. A més, s'ha anunciat el canvi de la representant del Port de Barcelona. Després de la sortida de Mercè Conesa, expresidenta de l'entitat, s'incorpora a Catalina Grimalt, sotsdirectora general de l'organització i recursos interns del Port de Barcelona.

Així, les noves conselleres s'uneixen a Sorigué i les altres vuit representants d'empreses que conformen l'organisme des de 2020: Montserrat Pallarés, presidenta de COCEMFE Barcelona; Eva Comellas, coordinadora de recursos humans d'AMB; Yolanda Menal, global people director de Cellnex; Mercè Roigé, responsable de HSEQ de Covestro; Gemma Nespral, HR & General Affairs director de Nissan; Raquel Díaz, coordinadora de RSC i Diversitat de TMB; i Íngrid Buera, directora de l'àrea de negoci de Mercabarna. A més de Montse Novell, directora de RSC-ODS de CZFB.

Blanca Sorigué ha volgut destacar que "en el nostre pràcticament primer any d'activitat hem organitzat un esdeveniment amb recorregut per debatre i, especialment, trobar solucions que ens permetin aconseguir un canvi real cap a la igualtat, la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW)".

Abans de començar la reunió, Navarro ha fet una breu intervenció en què ha felicitat a tot el Consell per superar les expectatives en un any especialment complicat, portant fins i tot a terme un estudi sobre la situació de la igualtat en el Polígon Industrial de la Zona Franca de Barcelona i ha assenyalat que "l'estudi realitzat a principis d'any mostra que encara ens queda un llarg camí per recórrer. Per això, és essencial que cada vegada més directives d'empreses s'uneixin a aquest organisme pioner en buscar un progrés real dins de l'àmbit industrial".