COL·LABOREM AMB EL PROJECTE EMOCIONS COMPARTIDES DE CORNCRENATA!

La crisi de la Covid19 ha alterat la nostra vida quotidiana, la de les famílies, les formes de socialitzar-nos ... en definitiva, ha estat una ruptura amb l'entorn habitual en què ens movem i, en molts casos, ha generat en nosaltres un estat emocional de solidaritat, però també d'incertesa.

L'associació cultural Corncrenata, col·laboradora de Cocemfe Barcelona al Congrés d'Autonomia Personal de 2019, s'ha posat en contacte amb nosaltres per proposar-nos el projecte "Emocions Compartides", una activitat en la connexió a través de dibuixos lliures, petits escrits, fotografies, collage .... podem plasmar els nostres pensaments, emocions, vivències ... i alhora, compartir-los i preservar-los en el temps.

L'activitat està pensada per a la persona amb discapacitat física o orgànica, gent gran, però també per a familiars o amics de tots dos col·lectius.

Juntament amb aquest correu, podem arribar a l'explicació de el projecte així com l'enllaç a través de el qual vostè pot enviar les activitats. Us demanem la màxima difusió d'aquest i us animem a participar! "

Qualsevol dubte la podeu formular per correu electrònic a:

corncrenata@gmail.com   (Josep o Núria)
 

Enllaç google per a presentar les activitats:

https://forms.gle/ffabSmm6cXJQugPX7