COCEMFE Barcelona estrena el documental Distàncies el dia 3 d'octubre

 Imatge del cartell del documental 'Distàncies' promogut per COCEMFE Barcelona.
  • La Federació d'entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret -COCEMFE Barcelona- estrena un documental que denuncia la distància que hi ha entre la discapacitat i la societat, i entre les persones amb discapacitat i les que no en tenen.
  • El documental s’estrena en el marc de les activitats programades amb motiu del I Congrés sobre el dret a l’autonomia personal -el primer a tot l’estat- que es celebrarà a Barcelona els dies 21 i 22 d’octubre.
 

 

 Barcelona, 1 d'octubre de 2019.- El documental “Distàncies”, de COCEMFE Barcelona, realitzat per la productora Càmeres i Acció, s’estrenarà aquest dijous 3 d’octubre a les cinc de la tarda al cinema Zumzeig Cooperativa de Barcelona. 

 

“Distàncies” plasma, a través de diferents testimonis, la distància que hi ha entre les persones amb algun tipus de discapacitat i les persones que no tenen cap discapacitat; així com la distància que hi ha entre el que la societat pensa de la discapacitat i la realitat i el dia a dia de les persones amb discapacitat. 

 

El documental té un doble objectiu: denunciar aquestes distàncies/discriminacions i sensibilitzar la població d’aquesta realitat, és a dir, remoure consciències fins aconseguir que la discapacitat i la falta d’autonomia personal ocupin el lloc que els correspon en l’agenda social i política del país.

 

Manuel Armayones, director científic del I Congrés sobre el dret a l'autonomia personal i director de Desenvolupament de l’eHealth Center de la UOC, presentarà el documental i participarà en la taula rodona posterior que estarà moderada per Montserrat Pallarès, presidenta de COCEMFE Barcelona, i amb la participació d’un representant de l'IMPD (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i alguns dels protagonistes.  

 

CONVOCATÒRIA

DIA: Dijous, 3 d’octubre de 2019 

HORA: 17 hores 

LLOC: Cinema Zumzeig Cooperativa (Carrer Béjar, 53. Barcelona)