Arrenca el projecte ‘Protagonistes’

  • COCEMFE Barcelona col·labora en la iniciativa que vol ser un espai amable per a les persones amb discapacitat.
  • La primera trobada de ‘Protagonistes’ serà el dijous 11 de novembre al Casal de Barri Can Portabella.

L’associació Natura i Salut, amb la col·laboració de COCEMFE Barcelona, Amputats Sant Jordi, , Cemfis i Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya, posa en marxa el projecte ‘Protagonistes’ amb l’objectiu de crear un espai en què les persones amb discapacitat es puguin sentir còmodes i adquireixin nous hàbits i relacions o potenciïn aquells que els motiven.

‘Protagonistes’ portarà a terme diferents activitats pensades per a les diversitats, potenciant les capacitats i amb una comunicació adaptada a tothom. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat facilitant un entorn de relacions positives que afavoreixi una bona salut mental i emocional. Les accions estaran pensades per a diferents públics, amb la intenció que tothom pugui tenir el seu espai i ningú es quedi enrere.

A més, aquest projecte ens permetrà conèixer les necessitats i demandes que tenen les persones participants per afrontar-les.

La primera trobada de ‘Protagonistes’ serà el dijous 11 de novembre, de 17 a 19 hores, al Casal de Barri Can Portabella, i servirà per presentar la iniciativa i el seu equip i arrencar el camí conjuntament. Les persones assistents rebran la informació sobre les activitats que tenim previstes i podran traslladar les seves inquietuds i necessitats. També hi haurà diversos jocs de dinamització per trencar el gel i s’engegarà el concurs 'Fotografies de la tardor', amb el que a més de passar una estona divertida, s’aprendrà a fer fotos d'artista.

Si vols participar, pots posar-te en contacte amb l’equip de Protagonistes a través del mail protagonistes@natsal.org, trucant al 93 301 15 65 o via whatsapp al 669 985 558.